Friday, November 12, 2010

kerja kuat!!!

salam.. ni first flow utk perjalanan minggu nih.huhu
hari rabu masuk kerja pukul 9 pagi. mase untuk menghabiskan semua kerja2 bersama2 kawan2.
ingatkn akan pulang awal atau tepat pada waktunya!!
tp x menjadi kenyataan. aku balik hari esoknyer jam 9 pagi juga.huhu

                              berapa jam OT?? mmg byk, tp aku sgt la ngantok dan ting tong! huhuhu



kuat la sgt kan aku kje!!~ huhuhu



pagi tu aku dapat call dari emak. mak cakap 'tgn abah kne mesin potong kayu'.. ngan aku yg tgh ting tong aku terus xde mood nk present hari jumaat!! YA Allah, kenapakah aku masih lagi di uji di akhir masa untuk mendapatkan segulung ijazah?? aku terus x keruan. balik umah n baring sebb sgt x larat... abah call mase aku mula nk lelepkan mate. "abah cakap x yah balik, cikit jer"..

ni ckit jer mase aku kne.huhu
 

                                           adeh!! tangan menggigil di pagi raya~ huhuhu
** kalu aku nih dah sakit, inikan pula abah yg dapat 12 jahitan kan?? huhuhuhu
  
yer amat cikit kan?? alang aku yag kne mesin kelapa mase pagi hari raya pon dah menggigil.. inikan pula siap kene 12 jahitan. esin tu bkn bulat mcm mesin kelapa. bilah kot benda tu.huhu sakettttttt ooooooooo..huhu
tp balik tdi aku dah tgk.. bengkak n aku pon seram,.huhuhu
moga cepat baik yer abah. anak2 abah semua sentiasa mendoakan abah.

~bukan mudah jadi anak tunggal lelaki~huhu
WanDot~

3 comments:

Nieza Ibrahim said...

emmm cmtulah gaya nyer..jaga ler ayah ko tu lek lok yer.....
p/s: ni nk marah nie...ko wat name aku nenek???? jahat tol atok nie ek...

WanDoTz said...

hahaha~ sudah perasan ker? huhuhu
xpe3.. hahahaha

molmolla said...

erkkkkkkkkkkk!!! T___T
pasti sakit..