Tuesday, October 26, 2010

~aku adalah angah~ siri 1

salam.. aku rase mlm nih ssh sgt nk berjauhan ngan "buku" aku nih..huhuhu
mcm ape yg pernah berlaku kt blog aku dulu.. aku mmg ske share ape yg berlaku dalam hidup aku.

aku seorang angah~ siri 1.

anak tunggal lelaki yg cukup degil nih.. kehidupan aku x lah semeriah orang lain. tp aku yakin dan percaya, setiap insan akan ada jalan cerite tersendiri.. dan aku, yg dibesarkan oleh mak n abah. kedua2nya dari background tentera.. maka berkawad lah aku selepas jer lahir! hahahaa. [gurau lah]

kiri kanan kiri!! kiri kanan kiri!! hahaha~

ni lah gambo aku mase darjah 6!!
hahah!!! kahirol izwan bin shafie..

oklah..got to go!!
salam mesra dari teratak WaNDoT..
assalamualaikum..

2 comments:

molmolla said...

kahkahkah!!!
kiri kanan kiri kanan!!

:D :D

WanDoTz said...

achu.. ml ni lah mase kecik2..
xleh nk suke2.. disiplin3!! hahaha